Verzenden en retourneren

De standaard verzendkosten voor een bestelling tot €50,00 op de website zijn binnen Nederland € 3,99 per pakket. Voor bestellingen binnen Nederland vanaf €50,00 rekenen wij geen verzendkosten.
Voor iedere gedane bestelling geldt dat er alleen wordt geleverd na ontvangst van de betaling. Alle voorradige producten zullen na ontvangst van betaling indien mogelijk dezelfde of volgende werkdag worden verzonden. ​Bij annulering of retour zenden van het pakket zijn de retourkosten voor de klant. Lillo vergoed de gemaakte kosten van het gekochte product minus de verzendkosten die zijn gemaakt om het pakket naar de klant te verzenden.


Wanneer het pakket verzonden wordt, ontvangt u van Lillo een e-mail met daarin de bevestiging van de zending. Al onze producten worden zorgvuldig gecontroleerd en goed verpakt voor verzending.

U heeft het recht om de door Lillo geleverde producten binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren onder de volgende voorwaarden: het retourrecht geldt alleen voor producten die niet zijn gebruikt, die in originele staat verkeren en zijn voorzien van de originele verpakking met label(s). Indien u iets wilt retourneren kunt u dat via e-mail aan ons kenbaar maken. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. De verzendkosten van de retourzending komen ten alle tijde voor rekening van de koper. Indien bij het retourneren van de producten de zoals in de algemene voorwaarden aangegeven regelgeving wordt nageleefd, zal Lillo het bedrag binnen 14 dagen na ontvangst van de producten aan u crediteren.